Galeria de artă contemporană SIGNUM
Galerie de artă vizuală abstractă și conceptuală

Logo ASE

Fondată în anul 2014, Galeria de artă contemporană SIGNUM este un proiect al Academiei de Studii Economice din București, ce beneficiază de un remarcabil spațiu de expunere la parterul clădirii Facultății de Cibernetică, din Calea Dorobanților nr. 13-15. Având un profil axat pe arta abstractă și conceptuală, Galeria găzduiește expoziții de pictură, grafică, sculptură, instalație, fotografie și video, precum și alte evenimente conexe. Artiștii sunt invitați să propună organizarea unei expoziții (personale sau de grup), prin depunerea unui concept curatorial adaptat spațiului și profilului Galeriei.

Principiile fundamentale ale funcționării acestei galerii sunt: transparența și nondiscriminarea în procesul de selecție a proiectelor, caracterul integral gratuit al serviciului de organizare a evenimentelor și promovarea unei arte cu caracter de avangardă. Prin această inițiativă culturală, Academia de Studii Economice din București demonstrează că este un important factor de susținere a vieții culturale românești, având și o istorie bogată în expunerea și colecționarea de valoroase obiecte de artă.

Coordonatorul Galeriei SIGNUM este Voicu Dragomir, artist plastic și conferențiar doctor al Academiei de Studii Economice din București. Organizarea evenimentelor este realizată în colaborare cu Serviciul de marketing și comunicare al ASE. Toate detaliile privind misiunea Galeriei și procedura organizării evenimentelor expoziționale se regăsesc mai jos:

Program de vizitare

Marți – Vineri, orele 18-21
Sâmbătă, orele 17-20

Contact Voicu Dragomir

+40723.152.762
voicu.dragomir@cig.ase.ro

Adresă: Calea Dorobanților nr. 13-15, București

Galeria SIGNUM, spațiu expozițional

Plan galerie

Plan Galerie SIGNUM